Leaos – Pure (de groene Ferrari)

 5.199,-

  1. Merk: Leaos
  2. Model: Pure
  3. Motor: Brose middenmotor in 250/*500 Watt, koppel 90 Nm (*Speed Pedelec) met traploze automatische schakeling van Nuvinci.
  4. Weergave vermogen digitale batterij in frame gebouwd, digitale display op het stuur met bluetooth verbinding voor een gepersonaliseerde app.
  5. Batterij uitneembaar in frame gebouwd, 500 Watt (Duits) fabricaat BMZ.

Bekijk hier meer inspiratie foto’s

OF BESTEL

Qty:

Beschrijving

Met de Leaos Pure heeft ontwerper Danielle Orfano de link gelegd tussen de mens, techniek, design en duurzaamheid. Het frame van de Leaos is gemaakt van carbonfibre. De batterij is uitneembaar in het frame gebouwd (500 Watt, Duits fabricaat BMZ). Het stuur heeft een digitale display met bluetooth verbinding voor een gepersonaliseerde app. De eenvoudige opstap, de wendbaarheid, het lage gewicht en de optimale gewichtsverdeling resulteren in een ongekende rijbeleving.

Samen met de ingenieurs van Leaos (ontwerpers van o.a. carbon fiber producten voor de Formule 1) is gekozen voor een carbon fiber monocoque frame. Dat wil zeggen: een handgemaakt carbonframe in een mal uit één stuk, dus niet aan elkaar verlijmd. Sterker dan staal en aluminium. En veel lichter en stijver. Strakke lijnen en elegante integratie van alle componenten.

Extra informatie

Merk

Leaos

Motor

Brose middenmotor in 250/*500 Watt, koppel 90 Nm (*Speed Pedelec) met traploze automatische schakeling van Nuvinci. Geen kabels, geluidloos schakelcomfort.

Display

Weergave vermogen digitale batterij in frame gebouwd, digitale display op het stuur met bluetooth verbinding voor een gepersonaliseerde app.

Batterij

Batterij uitneembaar in frame gebouwd, 500 Watt (Duits) fabricaat BMZ.

Vermogen motor

Krachtoverbrenging Gates Carbon riem en Nuvinci traploze eindeloze automatische schakelingen.

Remschijven

Hydraulische schijfremmen en de overzichtelijke, direct afleesbare display is direct op het stuur gemonteerd

Verlichting

Heldere ledverlichting voor en achter van Supernova

Zadel

Een lederen ergonomisch zadel

Handgrepen

lederen handgrepen

Lease deze fiets

Kan ik bij jullie ook een fiets leasen?
Via VIETS&GO is het mogelijk om uw fiets te leasen voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud & reparatie, pechhulp en verzekering tegen diefstal & schade. Het leasen van een fiets verloopt via onze partner VIETS&GO.

Hoe lang loopt het leasecontract?
Lease contracten kunnen lopen obv 3 en 4 jaar.

Mag ik de fiets houden nadat het leasecontract is afgelopen?
Wanneer de periode van 3 jaar is verstreken, krijgt u de mogelijkheid om de fiets over te kopen van de leasemaatschappij. Als u liever een nieuwe fiets heeft, dan houdt de leasemaatschappij de fiets en kunt u opnieuw een overeenkomst met ons aangaan. Gedurende de looptijd blijft VIETS&GO eigenaar van de fiets.

Hoe is het onderhoud geregeld?
Het maandelijkse bedrag bevat ook een onkostenvergoeding voor het onderhoud aan uw fiets. Zodra uw fiets aan onderhoud toe is, brengt u hem bij ons en zorgen wij ervoor dat het benodigde onderhoud aan uw fiets wordt uitgevoerd.

Is de fiets ook verzekerd?
Wanneer u een fiets least via VIETS&GO, is uw fiets automatisch verzekerd tegen zowel diefstal als tegen schade.

Garantie

Voor onze fietsen worden vaak bijzondere materialen gebruikt. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij, met de fabrikant, instaan voor de kwaliteit van ons product. Wij doen dat door bijvoorbeeld op frames minimaal vijf jaar garantie te geven. Of soms, afhankelijk van de fabrikant en het materiaal, levenslang.

Garantie is een ruim begrip. Wij zijn daarin uw partner. Wij geven u de garantie én de service waar u recht op heeft, ook na meerdere jaren van gebruik. Niet de fabrikant, wij bepalen dat voor u. De beste servicevoorwaarden zijn die van de BOVAG. Wij hebben die 1-op-1 gekopieerd en bieden u die standaard aan.

360BIKE ontzorgt en doet wat u van een betrouwbare partner mag verwachten.

Service

Onze monteurs zijn volledig gediplomeerd en voldoen daarmee aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid en sleutelvaardigheid.

Samen met onze partners kunnen wij voor u pakketten samenstellen voor onbezorgd fietsen en service tot in detail.